Saapuminen veneellä

Piispanrantaan pääsee veneellä neljää reittiä:

- Turun jokirannasta pääsee suoraan tulemaan Piispanrantaan, jos veneellä pääsee Hirvensalon sillan ali (korkeus 8 metriä). Matka-aika vaihtelee veneen mukaan, mutta parhaimmillaan jokirannasta pääsee paikalle 15-20 minuutissa.

- Kaarinan ja Piikkiön suunnalta tultaessa täytyy alittaa Kuusiston silta (korkeus 4,5 metriä). Piispanrannasta matkaa voi Piikkiön jälkeen jatkaa Paimioon, Sauvoon, Karunaan tai Kemiönsaarelle.

- Kiertämällä Kakskerran saaren, on Piispanrantaan mahdollista tulla myös purjeveneellä. Matka-aika esimerkiksi Turusta on tällöin on 3-6 tuntia. Kakskerran reittiä käyttämällä Piispanrantaan pääsee koukkaamaan suoraan Airistolta. Moottoriveneille myös Hirvensalon ja Kakskerran välinen reitti on mahdollinen, alitettavana Kakskerran silta.

- Hirvensalon ja Satavan välistä. Siltakorkeus 4,1 metriä.

Piispanrannan ranta ja laituri

Valitettavasti meillä ei ole tarkkaa syväystietoa rannan syvyydestä. Rantautuminen onnistuu kuitenkin esimerkiksi 1,55 m syväyksen purjeveneeltä ja vesibussilta. 

Epätarkan syväystiedon takia rantautuminen kannattaa suorittaa varovasti ja laiturin lisäosan poijupainojen kohtia (merkitty kellukkeilla) kannattaa välttää.