Majoitustilat

Väentupa

Vanha työväen asuintalo aivan kartanon pihapiirissä on kunnostettu viehättäviksi majoitushuoneiksi. Viihtyisiksi sisustetuissa huoneistoissa on oma wc ja suihku ja osassa myös pieni keittiönurkkaus. Huoneistot käsittävät aina kaksi huonetta, joista toinen toimii makuuhuoneena ja toinen on sisustettu
ruokailutilaksi.

Puutarhuri 1 ja 2

Ainutlaatuisen upean hevoskastanjakujan päässä kartanosta sijaitsevat uusimmat majoitustalomme, jotka on rakennettu 1980-luvulla. Matkaa kartanon pihaan on noin 150 metriä.

Molemmissa taloissa on neljä kahden hengen huonetta. Väentuvassa huoneiston keskellä on yhteinen
keittiö- ja oleskelutila. Keittiön varusteisiin kuuluu liesi, veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Huoneistossa on myös perusastiasto. Oleskelutilassa on televisio.

Näissä taloissa erillinen wc ja suihku on yhteinen kahdelle huoneelle. Huoneet on sisustettu tyylillä ja vuoteet ovat laadukkaita.

Pehtoori

Vanhan hirsitalon arvellaan olevan peräisin 1800-luvulta. Tarkkaa rakennusvuotta ei ole tiedossa, mutta todennäköisesti talo on ollut kahden perheen asuntona silloin, kun kartanoissa vielä tarvittiin paljon työväkeä.

Talon molempiin päätyihin on kunnostettu huoneistot, joissa toisessa on mökkikeittiö. Huoneistoihin on sisäänkäynti on yhteisen terassin kautta, ja näin talo sopii hyvin suurelle perheelle, jossa on isoja lapsia, tai ystäväperheille, joita rinnakkaiselo ei haittaa.

Pehtoorin asunnoissa on kummassakin oma suihku ja wc.

Puutarhuri, Väentupa ja Pehtoori muodostavat viihtyisän pihapiirin noin 150 metriä kartanolta. Mikäli majoitut pidempään, voit tiedustella pesukoneen käyttömahdollisuutta vastaanotosta.

Katso kuvia: